Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار، برخی از مسؤولان و چهره‌های چهارمحال و بختیاری با صدور پیامی این روز را گرامی داشتند.

رسانه‌ها و مستندسازها تلاش‌های پرستاران را ثبت کنند

حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام در پیام خود آورده است: روز پرستار و روزی که به مناسبت میلاد حضرت زینب سلام‌الله علیها تجلیل از پرستاران در فرهنگ عمومی این کشور قرار گرفته است، جا دارد امسال ویژه به این برنامه توجه بشود و هم رسانه‌ها و هم مستندسازها، دستگاه‌ها، فضاهای مجازی به هر شکل ممکن تجلیل از این عزیزان تلاشگر و مجاهد را در  برنامه‌های خودشان داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرى: پرستاران تعهد را از حضرت زینب سلام الله علیها آموختند و امروز مجاهدانه در این عرصه تلاش می‌کنند، خدا قوت و خسته نباشید به آن‌ها می‌گوییم، کار بسیار سختی را دنبال کردند و دنبال می‌کنند.

پرستاران اندیشه‌ای جز التیام آلام جسمی پرستاران ندارند

استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در پیام تبریک به مناسبت روز پرستار گفت: نامگذاری سالروز میلاد با سعادت حضرت زینب (س) به‌نام روز پرستار، یادآور ارزش تلاش‌های آن دسته از افراد جامعه است که اندیشه‌ای جز التیام آلام و رنج‌های جسمی و روحی بیمار ندارند، بی‌شک هنر پرستاری نه یک تخصص و نه یک شغل، بلکه موهبتی ارزشمند از سوی پروردگار می‌باشد که در روح مردان و زنان شایسته به ودیعه گذاشته شده است.

پرستار یعنی توصیف یک دنیا مهر و محبت

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد هم ىر این باره گفت: پرستار یعنی واژه نام‌آشنای ایثار و گذشت، پرستار یعنی توصیف یک دنیا مهر و محبت، پرستار یعنی لبریز از شوق خدمت، رفتار و منش زینب گونه، ترک آسوده طلبی، آرامش خیال بیمار، رفع درد و رنج بیماری‌ و تمامی واژگان زیبایی که در وصف عطوفت وخدمت به هم نوع، خلاصه می شود در واژه ای ساده اما پر مفهوم به نام پرستار.

مدافعان خط مقدم مبارزه با کرونا لحظه‌ای از مبارزه دست نمی‌کشند

سردار علی‌محمد اکبری نیز در پیامش گفت: در این زمان و با توجه به شیوع ویروس کرونا در بین مردم، پرستاران به عنوان مدافع سلامت در خط مقدم مبارزه با این ویروس قرار دارند و در این راه با تمام توان خود از رسیدگی به مبتلایان این ویروس لحظه‌ای کوتاهی نمی‌کنند.

فرمانده سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) اضافه کرد: این جانب ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای سلامت و قدردانی از زحمات پرستاران عزیز میلاد فرخنده حضرت زینب(س) را تبریک می‌گویم.

ملت بزرگ ایران مجاهدت پرستاران را فراموش نمی‌کنند

نماینده حوزه انتخابی اردل، فارسان، کیار و کوهرنگ نیز در پیامی به مناسبت رو پرستار آورده است: پرستاران عالم و صاحب تجربه کشور به عنوان پیش قراولان عرصه درمان در سطوح مختلف حوزه سلامت، همیشه بار سنگین خدمت رسانی را بردوش داشته و ملت بزرگ ایران خاطره مجاهدت‌های مومنانه و گمنام این عزیزان را در مقاطع درخشانی همچون دفاع  مقدس از یاد نخواهند برد.

انتهای پیام/68033

 

منبع: فارس

کلیدواژه: پرستار چهارمحال و بختیاری نماینده ولی فقیه تبریک پرستار یعنی روز پرستار حضرت زینب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۷۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مؤمنی پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری که به مناسبت ۵۰ امین سالگرد تأسیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سال ۱۳۵۳ به عنوان اولین دانشگاه در استان تأسیس شد درواقع پیش از آن در استان دانشگاه وجود نداشت.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه پیشینه دانشگاه فنی و حرفه‌ای به سال ۱۳۴۸ بازمی‌گردد، افزود: پس از سال ۱۳۵۹ که انقلاب فرهنگی رخ داد در ساختار و محتوای درسی دانشگاه فنی و حرفه‌ای تغییراتی ایجاد و در سال ۱۳۶۴ نیز این دانشگاه احیا شد؛ در سال ۱۳۶۶ نیز با عنوان دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهرکرد آغاز به کار کرد.

وی ادامه داد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی و تا مدتی پس از آن تنها یک مرکز دانشگاه فنی و حرفه‌ای در چهارمحال و بختیاری فعال بود اما به برکت انقلاب اسلامی امروز ۶ مرکز از مجموعه دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای در استان فعالیت دارند.

مؤمنی با اشاره به وجود ۱۸۰ مرکز آموزشکده فنی و حرفه‌ای در کشور، عنوان کرد: در حال حاضر دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای در تمامی استان‌های کشور وجود دارند که وظیفه آن‌ها نیز تربیت نیروی کارآمد و تکنسین است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای استان ۳۸ کد رشته محل وجود دارد که از این تعداد ۱۹ کد رشته مربوط به مقطع کاردانی و ۱۹ کد رشته مربوط به مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته است.

وی با بیان اینکه بیش از ۴۰ درصد از واحدهای درسی دانشجویان دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای عملی هستند، تصریح کرد: امسال ۵۰ امین سالگرد تأسیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای است و طی این مدت این دانشگاه خدمات بسیار ارزنده‌ای در حوزه تربیت نیروی کار ماهر داشته چراکه بر اساس آمار موجود بخش زیادی از فارغ التحصلان این دانشگاه وارد بازار کار شده‌اند.

مؤمنی یادآور شد: امروز با توجه به وجود زیرساخت‌های مناسب در کشور برای ایجاد جهش تولید همچنین به دلیل وجود فشار اقتصادی بیگانگان و لزوم کسب توانمندی در حوزه‌های مختلف تربیت نیروی ماهر یکی از نیازهای اساسی محسوب می‌شود و دستگاهی که توانایی انجام این مأموریت را دارد دانشگاه فنی و حرفه‌ای است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری بیان کرد: اگر تربیت نیروهای دارای مهارت در دستور کار بگیرد بخش عمده‌ای از مشکلات اشتغال کشور برطرف خواهد شد و این موضوع یکی از اهداف دانشگاه فنی و حرفه‌ای است.

وی با اشاره به اینکه یکی از سیاست‌های مهم دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که ارتباط دانشگاه و صنعت به معنای حقیقی کلمه برقرار شود، افزود: از سال گذشته فعالیت‌هایی در راستای تحقق این امر انجام شده برای مثال تفاهم‌نامه‌هایی بین بخش‌های صنعت و دانشگاه منعقد شده است.

مؤمنی ادامه داد: در قانون ششم توسعه تکلیف قانونی برای موضوع مهارت این بود که ۳۰ درصد از دانش‌آموزان به سمت آموزش‌های مهارتی هدایت شوند درحالیکه تا پایان این قانون تنها ۱۶ درصد از این امر محقق شده بود، در قانون هفتم توسعه هدایت ۴۰ درصد از دانش‌آموزان به سمت آموزش‌های مهارتی در دستور کار قرار گرفته که برای تحقق آن لازم است برنامه‌ریزی‌های دقیقی صورت بگیرد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به لزوم تربیت مهارت‌محور دانشجویان در تمامی دانشگاه‌ها، عنوان کرد: ایجاد نمایشگاه‌های دائمی برای به نمایش گذاشتن ایده‌ها و توانمندسازی دانشجویان، ایجاد شهر مشاغل با همکاری شهرداری و صنایع خلاق از جمله طرح‌هایی هستند که توسط این دانشگاه در حال پیگیری است و می‌تواند اثرات مثبتی برای استان به همراه داشته باشد.

نمایشگاه توانمندی‌ها و دومین نمایشگاه کار در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود

وی اضافه کرد: از تاریخ ۱۶ الی ۱۹ اردیبهشت ماه هفتمین نمایشگاه توانمندی‌ها و دومین نمایشگاه کار در چهارمحال و بختیاری برقرار خواهد شد و ایده‌هایی که طی یک سال توسط دانشجویان به مرحله تولید رسیده در معرض دید قرار می‌گیرند، نکته مهم این است که این محصولات مورد حمایت مرکز رشد دانشگاه قرار گرفته و در ادامه نیز برای تولید به پارک علم و فناوری استان معرفی می‌شوند.

مؤمنی تصریح کرد: «فردایی بهتر از امروز» شعار در نظر گرفته شده برای نمایشگاه توانمندی‌ها و کار در چهارمحال و بختیاری است، اهداف این نمایشگاه نیز شامل بازدید همگانی از دانشگاه، کارگاه‌ها و آموزشگاه‌ها، فروش محصولات تولید شده در مرکز رشد دانشگاه، نمایش پروژه‌های کاربردی و برگزاری دوره‌های آموزشی برای دانشجویان می‌شود.

کد خبر 6091991

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی بارش باران در چهارمحال و بختیاری
  • ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای
  • وضعیت ایده آل ذخیره خون در چهارمحال و بختیاری
  • آسمان چهارمحال و بختیاری کمی تا قسمتی ابری
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • پدر شهید محمد ملکپور آسمانی شد
  • نشان طلای انتخابی جام جهانی در دست ووشوکار چهارمحال و بختیاری
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • پاکسازی منطقه حفاظت شده تنگ صیاد در چهارمحال و بختیاری
  • بلداجی خنک‌ترین نقطه چهارمحال و بختیاری