Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مجید شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری در پیامی فرارسیدن میلاد فرخنده حضرت زینب (س) و روز پرستار را به جامعه پرستاری به ویژه پرستاران شاغل در مراکز بهداشتی و درمانی تابعه این مجموعه تبریک گفت.

بیشتر بخوانید

۳۰ هزار پرستار استخدام می‌شوند

در متن پیام آمده است:

«پرستار یعنی واژه نام آشنای ایثار و گذشت، پرستار یعنی توصیف یک دنیا مهر و محبت، پرستار یعنی لبریز از شوق خدمت، رفتار و منش زینب گونه، ترک آسوده طلبی، آرامش خیال بیمار، رفع درد و رنج بیماری و تمامی واژگان زیبایی که در وصف عطوفت وخدمت به هم نوع، خلاصه می‌شود در واژه‌ای ساده، اما پر مفهوم به نام پرستار.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامگذاری میلاد فرخنده حضرت زینب علیه السلام این بانوی بزرگ به نام روز پرستار خود گویای جایگاه و شان والای پرستار و خدمت پرستاری است.

شیرانی در ادامه با بیان اینکه، همه ما سال‌های زیادی است که با خدمات و حرفه پرستاری آشنا هستیم و در هر مقطعی از زندگی تجربه دریافت خدمات این عزیزان را برای خودمان یا اطرافیان مان داریم یادآور شده است: شیوع بیماری کرونا این بحران تهدید کننده جان و سلامت مردم انصافاً چهره دیگری از این قشر فرهیخته پرستاری به جامعه معرفی نمود.

خدمات ستودنی پرستاران در کنار سایر کادر درمانی، پزشکان، پرسنل و نیرو‌های خدمات‌رسان آن هم در شرایطی که قریب به یکسال از وقوع این بحران در جهان کشور می‌گذرد قابل تقدیر است.

در این مدت طولانی و خسته کننده، ذره‌ای از توان و تلاش این قشر زحمتکش کاسته نشد و همواره با تمام توان و بیش از ظرفیت و با صبوری در حال ارائه خدمت هستند.

او در ادامه ابراز امیدواری نموده است، مردم به عنوان اصلی‌ترین رکن در شکست بیماری کرونا و مسئولین به عنوان سیاست گذاران و حامیان اصلی جامعه بیش از پیش برای رفاه و توجه به خواسته‌ها و مطالبات این قشر تلاش و روز به روز با ارتقا سطح سلامت جامعه و با کاسته شدن از بار بیماری‌ها، شاهد بروز و ظهور جنبش‌های دیگری از خدمات حوزه پزشکی و پرستاری در کشور و استان عزیزمان باشیم.

اینجانب ضمن تبریک صمیمانه روز پرستار به تمامی پرستاران به ویژه پرستاران بخش‌های کرونایی مراکز درمانی استان برای این عزیزان سلامتی و توفیق روز افزون از درگاه خداوند متعال مسئلت نموده است.»

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی روز پرستار مراکز بهداشتی و درمانی کرونا ویروس روز پرستار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۰۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به خبرنگاران گفت: در سال‌های قبل تعدادی افراد مبتلا به مالاریا در غرب خراسان شناسایی شده بودند که با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.   دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مواردی هم که برای اولین بار در برخی استان‌ها از جمله همدان، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری و نیز محدوده دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در خراسان رضوی و برخی مناطق پاک کشور، ثبت شده، همگی مالاریای وارده و غیربومی بوده و به علت سفر به مناطق جنوب شرقی بوده است.   وی ادامه داد: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.   غضنفری افزود: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.   وی گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه این بیماری در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی مانند رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.   دکتر غضنفری یادآوری کرد: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.   وی بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.   دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با بیش از هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی در قالب شش بیمارستان، ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، همچنین ۱۹۵ خانه بهداشت به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

دیگر خبرها

  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • پیام تبریک رئیسی به مناسبت قهرمانی تیم ملی فوتسال
  • پیام تبریک رئیسی به مناسبت قهرمانی تیم ملی فوتسال در آسیا
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس